Sponsor worden?


Wilt u Patricia financieel ondersteunen om haar dromen waar te kunnen maken? Dat kan!

Omdat motor racen een erg dure sport is zijn we, om de overstap naar de 600cc motoren te kunnen maken, opzoek naar sponsors! Het financiële plaatje rond krijgen lukt helaas niet alleen, dus zijn wij opzoek naar U!

Er zijn verschillende mogelijkheden om te sponsoren. 

- hoofdsponsor!

Uw (bedrijfs)naam komt groot op het kuipwerk te staan (plaats en grootte op de kuip is afhankelijk van het bedrag). Uw naam is goed zichtbaar op foto's en wordt vermeld in verslagen en op de website. 

- sponsor!

Uw (bedrijfs)naam komt onderop het kuipwerk te staan (plaats op de kuip is afhankelijk van het bedrag). Uw naam is zichtbaar op foto's en wordt vermeld in verslagen en de website.

- lid van de club van 50 of 100!

Voor een bedrag van 50 of 100 euro komt u (bedrijfs)naam op het sponsorbord in de paddock te staan. Ook deze sponsors zijn erg belangrijk en worden altijd bedankt in verslagen en worden vermeld op de website.


Naast de financiële opties zijn ook alle vormen van materiële sponsoring van harte welkom.


'Iedere sponsor (groot of klein) is iedere wedstrijd of training van harte welkom om eens te komen kijken! Ook ontvangt u een uitnodiging voor mijn sponsordag.'


'Voor meer informatie of vragen over de sponsoring kunt u contact met mij opnemen door te mailen naar patricia_kok@live.nl. Ook als u zich wilt aanmelden als sponsor kunt u mij mailen. 

'Ik wil graag al mijn sponsors voor seizoen 2015 hartelijk bedanken. Ik hoop natuurlijk dat er nog veel meer bijkomen om van mijn droom werkelijkheid te kunnen maken: wedstrijden rijden op mijn Yamaha!'


Bekijk hier de bedrijven die Patricia al steunen.